Eigenschappen van een goede bewindvoerder

By in

Beste (toekomstige) onderbewindgestelde,

U heeft het vast wel gehoord: een bewindvoerder die zijn cliënten als een nummertje ziet en behandelt.

De zoveelste cliënt die de bewindvoerder ziet als een mooie inkomstenbron. Het liefst voor een aantal jaren tot misschien wel levenslang, want ieder jaar krijgt de bewindvoerder immers betaald om u aan te houden als cliënt.

Eigenschappen van een goede bewindvoerder:
– Beantwoordt vragen van cliënten omtrent huidige stand van zaken als daar om wordt gevraagd, zonder geaarzel. Hiermee toont de bewindvoerder aan dat hij gestructureerd te werk gaat, al uw informatie up-to-date en direct beschikbaar is.

– Is transparant over zijn werkwijze en procedures binnen de bewindvoering. Legt de onderbewindgestelde goed uit wat hij/zij kan verwachten en houdt de onderbewindgestelde zelf goed op de hoogte van alle ontwikkelingen omtrent zijn/haar situatie.

– Heeft een degelijk plan om u, indien mogelijk, zo spoedig mogelijk weer uit het bewind te krijgen. Voornamelijk als uw situatie bijvoorbeeld is ontstaan door schulden. Uiteraard zijn er ook situaties waarbij langdurig bewind onvermijdelijk is, bijvoorbeeld bij langdurige ziekte. In het laatste geval wilt u uiteraard alsnog dat uw bewindvoerder planmatig/doelgericht te werk gaat.

– Kent uw persoonlijke situatie goed en begrijpt welk effect het bewindvoeringstraject op u/uw gezin heeft. Een bewindvoerder met empathisch vermogen maakt hem/haar niet minder professioneel, maar wel veel menselijker.

Als u de bovenstaande eigenschappen in uw bewindvoerder treft dan bent u in goede handen! Is het tegenovergestelde waar, aarzel dan niet om direct over te stappen. Bij Flink Bewindvoering gaan wij te werk volgens de bovengenoemde principes. Met andere woorden: bij Flink Bewindvoering krijgt u de persoonlijke aandacht die u verdient.

Flinkbewindvoering bewindvoering bewind mensgerichtondernemen schuldenvrij

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *